Kendini kopyalayabilme...Bu güçü daha öncede duymuştu eğer bu adam düşündüğü gibi bir tipse bu suçu işlemesinin altında birşey vardı. Ayrıca o ajan olduğu tahmin edilen kişi kimin ajanıydı ? Amerikan polisiyle yıllardır çalışıyordu ancak kimin ajanı olduğunu söylememişlerdi vede kendini kopyalayabiliyorsa bunun belli bir miktarı olmalıydı tam emin olamazdı ancak Bu adamın kopyalamada ne kadar usta olduğu konusunda bilgisi yoktu ancak ne kadar ? üsta olursa olsun kopyaları fiziksel işlerde belli bir yere kadar yarıyordu o yüzden kopyalar pek zeki değildi gerçi direk bir soygun yaparak yapan kişide düşünmeden hareket etiğini ortaya koymuştu. Ajanlık yapmaya giden her kimse süper güçleri olmalı veya çok iyi bir askerdi sonuç olarak kolay lokma değildi iyilik yapıyorsa ona dokunmayacaktı. şu anlık en iyisi oraya ajanlarından birini gönderip olayı takip etirmekti ve Polisi aradığı telefonla Washington'daki bir ajanını aradı veya Washington'da değilse de gidebilecek birini "John beni tanıdın değil mi ?" John "Evet, efendim" der FBI Ajanı "Washington'daki soyguna giden ekipte sende var mısın ?" John soğuk bir sesle "Evet" der "O halde içerde tahminimce süper güçleri olan iki kişi var ikisinide görüntüle ve kamera kayıtlarının bir kopyasını bana getir Soyguncu kendini kopyalayabiliyor diğer kahramanlık yapan ise süper güçleri var mı ? bilmiyorun ancak olabilir dikkatli ol" dedi